Rólunk

Mi – a SEDUM Kft. – azon kevés cégek közé tartozunk, akik valóban komplex kivitelezési szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek, a teljes építési és szerelési munkálatokra. A szigeteléstől a kertépítésig, mindent egy kézben tartunk.

 

Mivel cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, ezért nálunk nincsenek kompromisszumok: a tökéletes az egyetlen elfogadható végeredmény. Hatalmas kapacitásunk garancia arra, hogy a munka nem csak kiváló minőségű, gyors, hanem az ár-érték aránnyal is elégedett lesz.

 

Kollégáink proaktivitása egyedülálló: szívesen adunk Önnek szakmai tanácsokat. Javaslatainkkal biztos, hogy segítséget nyújtunk abban, hogy a végeredmény az legyen, amit Ön elképzelt.

 

Ökológiai szemlélettel, barátságos munkatársakkal, tökéletes kivitelezéssel és a legkomolyabb minőségbiztonsági rendszerekkel várjuk szeretettel az érdeklődését.

 

Azt valljuk, hogy a jó csapat, a csapatmunka a legfontosabb. Éppen ezért a SEDUM Kft. csapata nem csak barátságos, nyílt, hanem tökéletesen szervezett is. Nálunk mindenki pontosan tudja, mi a feladata, azt a feladatot hogyan kell elvégezni, mely részfolyamat miért fontos és mi mire épül. Együtt dolgozunk az Ön sikeréért.
ajanlatkeresKérjen ajánlatot

Kattintson ide


Tel:
 +36 30 588 4345
E-mail:
sedum@sedumkft.hu

csapatfoto
team_image
Győrffy Ágota

Ügyvezető Igazgató

team_image
Szőke Gábor

Vállalkozás Vezető

w-p-l-o-c-k-e-r-.-c-o-m